У Мукачеві з'явився тупик Москаля

Читать на русском
Депутати вирішили привласнити відгалуженню вулиці Трудової назву тупик Москаля Геннадія. Про причини зміни назви не повідомляється.

У Мукачеві вулицю Степана Бандери перейменували на вулицю Любомира Гузара, а вулицю Романа Шухевича – на Андрея Шептицького.

Про це повідомляє прес-служба міської ради, пише «Слово і Діло».

Зазначимо, що окрім перейменувань вулиць Бандери та Шухевича депутати вирішили присвоїти відгалуженню вулиці Трудової назву тупик Москаля Геннадія. Про причини зміни назв вулиць, які були перейменовані близько року тому в рамках декомунізації, не повідомляється.

Нагадаємо, з 15 липня 2015 року Геннадій Москаль обіймає посаду голови Закарпатської обласної державної адміністрації (губернатор). У 2011-2013 входив до складу політичної партії «Фронт змін», проте після її вливання в «Батьківщину» перейшов з іншими однопартійцями в нову партію, отримавши місце в політичній раді «Батьківщини». 25 серпня 2014 на закритому засіданні партії «Батьківщина» був виключений з партії і всіх її керівних органів. З 2007 народний депутат України VI і VII скликань, з грудня 2012 року Перший заступник голови комітету з питань боротьби з організованою злочинністю і корупцією.

Раніше Москаль розповів, куди поділися грантові гроші ЄС на модернізацію КПП.

23 березня 2017 року Геннадій Москаль пообіцяв суворо покарати винних, а саме залучити керівництво школи до суворої відповідальності за масове отруєння школярів в Нижньому Селищі. Подивимося, чи зможе він виконати свою обіцянку.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: