Під Міністерством екології проходить мітинг

Читать на русском
Активісти зібралися під Міністерством через постійне нехтування законними правами та інтересами користувачів мисливських угідь.
Фото: Еспресо

Біля Міністерства екології та природних ресурсів зібралися близько 300 мітингувальників, які вимагають задовольнити інтереси користувачів мисливських угідь.

Про це повідомляють «Стражі.Еспресо», передає «Слово і Діло».

Зубко повідомив про загрозу екологічної катастрофи на ДонбасіВіце-прем'єр міністр – міністр регіонального розвитку і ЖКГ Геннадій Зубко розповів про загрозу екологічної катастрофи на Донбасі.

Відзначається, що люди зібралися під Міністерством через постійне нехтування законними правами та інтересами користувачів мисливських угідь, які докладають чимало зусиль для розвитку важливої ​​галузі – мисливського господарства.

Основні вимоги мітингувальників: це негайно затвердити ліміти та звільнити посадовців, винних у порушенні законодавства. Вони також вимагають включення до громадської ради представників мисливської галузі, а також виключити з громадської ради Мінприроди членів, які, не оперуючи необхідними даними й спотворюючи офіційну статистику, вводять в оману чиновників.

Раніше «Слово і Діло» вивчило історію найбільш екологічно забрудненого міста Європи – Маріуполя, й дізналося, як вирішувалася ця проблема кілька останніх десятиліть.

Нагадаємо, раніше прокуратура АР Крим попередила про ризики екологічної катастрофи через будівництво Керченського мосту.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: