Окупанти в Криму хочуть відгородитися «захисними спорудами»

Читать на русском
Окупаційна влада Криму має намір побудувати захисні споруди на адмінкордоні між анексованим півостровом і материковою частиною України.

Окупаційна влада Криму має намір побудувати захисні споруди на адмінкордоні між анексованим півостровом і материковою частиною України.

Про це повідомив так званий «віце-прем'єр» Криму Ігор Михайличенко, повідомляє «Слово і Діло» з посиланням на «Крим.Реалії».

«Для Криму одним із пріоритетних питань є створення захисних споруд у прикордонній смузі, ці заходи дозволять посилити охорону на російсько-українській ділянці кордону. Також важливим залишається питання облаштування територій, прилеглих до автомобільних пунктів пропуску», – заявив він.

Представництво Порошенка в Криму тимчасово закрилиПредставництво президента України в Автономній Республіці Крим, що розташоване в Херсоні, заявило про тимчасове припинення прийому громадян.

Повідомляється, що окупанти ухвалили рішення в період туристичного сезону «збільшити пропускну здатність пунктів» на адмінкордоні, а також підвищити їх безпеку й захист «з метою безперебійного функціонування».

Тим часом у Держприкордонслужбі України відзначають зниження пасажиро-траспортного потоку через адмінкордон порівняно з минулим роком. При цьому окупанти створюють штучні черги на адміністративному кордоні.

Нагадаємо, адвокат Микола Полозов оскаржив у окупаційному суді Криму визнання Меджлісу кримських татар екстремістською організацією.

Також голова Меджлісу кримськотатарського народу Рефат Чубаров заявив, що кримські татари сподіваються на припинення анексії Криму.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: