Зведення штабу АТО 20 липня: понад 20 обстрілів, є загиблі

Читать на русском
У прес-центрі штабу антитерористичної операції розповіли про ситуацію поблизу лінії розмежування за 19 липня.

За минулу добу, 19 липня, російсько-окупаційні війська 21 раз обстріляли позиції Збройних сил України, в результаті чого четверо українських військових загинули, ще троє – отримали поранення.

Про це повідомляє «Слово і Діло» з посиланням на прес-центр штабу АТО.

«Загалом упродовж вчорашньої доби незаконні збройні формування 21 раз порушили перемир'я. Четверо наших військових загинули, троє – отримали поранення. Сили АТО 13 разів відкривали вогонь у відповідь», – йдеться в повідомленні.

На луганському напрямку ворог з озброєння БМП обстрілював наші позиції в Новозванівці. З гранатометів і великокаліберних кулеметів бойовики били по українських захисниках у Новоолександрівці, а зі стрілецької зброї – по Станиці Луганській. Близько 18 години у районі селища Новотошківське внаслідок підриву на невідомому вибуховому пристрої загинули троє наших військових, ще троє – отримали поранення.

На маріупольському напрямку під гранатометний вогонь потрапили наші опорні пункти у Водяному та Гнутовому. Крім того, по Гнутовому близько 20 години противник бив із мінометів калібру 82 мм.

На донецькому напрямку бандформування продовжили обстріли околиць Авдіївки з гранатометів і стрілецької зброї. Також близько 23:00 бойовики застосовували міномет калібру 120 мм по позиціях сил АТО в Пісках, а по Луганському працювала ворожа БМП.

Нагадаємо, під Мар'їнкою від кулі снайпера загинув військовий.

19 липня бойовики здійснили понад 20 обстрілів, є загиблі й поранені.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: