Розробкою стратегії ПриватБанку займеться американська консалтингова компанія

Читать на русском
Наглядова рада ПриватБанку визначилася з переможцем конкурсу з відбору компанії, що відповідатиме за розробку стратегії подальшого розвитку банку. Вибір припав на відому консалтингову компанію зі США.
Фото з відкритих джерел

Переможцем конкурсу з відбору компанії, що відповідатиме за розробку стратегії розвитку ПриватБанку, стала McKinsey&Company.

Про це повідомляє «Слово і Діло» з посиланням на прес-службу фінустанови.

Крім розробки ринкової стратегії оптимізації операцій банку, яка одночасно забезпечить максимальну цінність для акціонера й фінансову стабільність ПриватБанку, McKinsey також належить здійснити діагностику фінустанови, оцінити її здатність відновити стійку бізнес-модель і розробити стратегічні варіанти подальшого розвитку, йдеться в прес-релізі банку.

Великий привіт від ПриватБанку: пацієнт радше мертвийВідставка Шлапака й маски-шоу в ПриватБанку: журналіст Максим Кречетов міркує про процеси, що відбуваються в найбільшому банку країни і про те, яке майбутнє чекає колись системоутворюючу фінустанову.

Планується, що в McKinsey також проаналізують перспективи банківського сектору в Україні в цілому, приділивши основну увагу державним банкам – окрім Привату, мова йде про Ощадбанк, Укрексімбанк і Укргазбанк.

Очікується, що документ буде підготований протягом двох найближчих місяців.

Додамо, що раніше з'явилася інформація про те, що замість Шлапака, ПриватБанк може очолити іноземець.

Нагадаємо, на початку липня в головному офісі фінустанови відбувся обшук НАБУ.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: