НБУ запускає процедуру стягнення з колишніх власників ПриватБанку

Читать на русском
Через прострочені боргі керівництво українського Нацбанку ухвалило рішення почати процедуру стягнення з колишніх власників Привату.

Національний банк України заявляє про невиконання колишніми керівниками ПриватБанку зобов'язань щодо добровільної реструктуризації кредитів.

Регулятор запускає процедуру примусового стягнення за цими кредитами, повідомляє «Слово і Діло» з посиланням на прес-службу НБУ.

«Термін добровільної реструктуризації кредитів колишніх власників ПриватБанку сплив 1 липня 2017 року. Зараз можна стверджувати, що колишні власники не виконали взяті на себе зобов'язання. Таким чином, зараз держава та ПриватБанк перейшли до юридичної процедури стягнення та реалізації відповідної юридичної стратегії, конкретні кроки якої наразі не можуть бути розголошені», – йдеться в повідомленні.

За інформацією прес-служби НБУ, банківська процедура буде аналогічна звичайній процедурі стягнення в разі прострочення боргів.

Нагадаємо, в НБУ озвучили основні завдання для нового очільника ПриватБанку.

Раніше прем'єр-міністр Володимир Гройсман заявив, що 1 липня Ігор Коломойський має внести заставу за кредитами ПриватБанку.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: