Британці навчатимуть українських військових протидіяти снайперам і бронетехніці супротивника

Читать на русском
Окрім тренувань із виявлення мін та надання першої допомоги в бойових умовах, британські інструктори навчатимуть українських військових боротьбі зі снайперами та бронетехнікою супротивника.

Велика Британія збільшує допомогу Збройним силам України в зв'язку з російською агресією.

Про це повідомляє «Слово і Діло» з посиланням на Mirror.

Невдовзі, крім тренувань із виявлення мін та надання першої допомоги в бойових умовах, британські інструктори навчатимуть українських військових боротьбі зі снайперами та бронетехнікою супротивника.

«Ми продовжуємо підтримувати наших українських друзів перед обличчям російської військової агресії. Ця підготовка, оборонна за своєю суттю, допоможе українським військам у боротьбі з викликами, з якими вони зіштовхуються щодня», – заявив міністр оборони Великої Британії Майкл Феллон.

Крім того, на думку Феллона, розширення тренувальних програм стане чітким сигналом того, що «Велика Британія підтримує народ України й сприяє збереженню її суверенітету, незалежності та територіальної цілісності».

Раніше міністр оборони Степан Полторак запропонував НАТО проводити більше спільних навчань з українськими військовими на вітчизняних полігонах.

Водночас президент України Петро Порошенко розповів про нові умови служби для контрактників.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: