Аварія на Маріупольському меткомбінаті: є жертви

Читать на русском
Внаслідок аварії на металургійному підприємстві в Маріуполі загинули троє людей, ще троє – постраждали.

Внаслідок аварії на металургійному підприємстві в Маріуполі загинули троє людей, ще троє – постраждали.

Про це повідомляє прес-служба поліції Донецької області, передає «Слово і Діло».

«Близько 11:00 до Кальміуського відділення поліції міста Маріуполя надійшло повідомлення про те, що на території підприємства сталося обвалення перекриття», – йдеться в повідомленні.

Місцевий сайт 0629 підтверджує, що аварія сталася в листопрокатному цеху на комбінаті ім. Ілліча. В результаті нещасного випадку загинули троє співробітників підрядної організації «Акцепт-буд».

У прес-службі «Метінвесту» повідомили, що підрядники проводили ремонтні роботи в одному з будинків цеху. Несподівано обвалилося перекриття, троє чоловіків впали вниз, їх завалило бетонними плитами.

В результаті нещасного випадку всі троє отримали травми, несумісні з життям, і померли миттєво. Ще один робочий постраждав, у нього перелом руки.

За даними Державної служби з надзвичайних ситуацій, на той момент убудівлі перебували 18 працівників будівельно-монтажної компанії, з них 3 загинули, а ще 3 – отримали травми. Причини та обставини події встановлюються.

Як повідомили в «Метінвесті», святкування Дня металурга в зв'язку з трагедією не скасовується.

Раніше від вибуху на базі дислокації батальйону додаткових сил поліції в Маріуполі Донецької області постраждали семеро поліцейських.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: