Дніпровський меткомбінат перейшов під контроль Ахметова

Читать на русском
Олександр Вілкул заявив, що ДМК відновить роботу вже в травні і підтвердив, що комбінат переходить до сфери впливу групи Метінвест.

ПАТ «Дніпровський металургійний комбінат» (ДМК), який раніше входив до корпорації «Індустріальний союз Донбасу», перейшло під контроль холдингу «Метінвест».

Про це заявив співголова фракції «Опозиційний блок» Олександр Вілкул, повідомляє «Слово і Діло» з посиланням на «Новини Кам'янського «Кстати+».

Відповідаючи на питання про зупинення ПАТ «Дніпровський меткомбінат», Вілкул заявив, що ДМК відновить роботу вже в травні і підтвердив, що комбінат переходить до сфери впливу групи «Метінвест». За його словами, це позитивно позначиться на підприємстві.

«У «Метінвеста» є можливість вирішити проблеми ДМК і з залізорудною сировиною, і з коксом, вугіллям. А значить – тисячі городян будуть з роботою і зарплатою», – зазначив Вілкул.

Основними акціонерами «Метінвесту» є група «СКМ» Ріната Ахметова (71,24%) і «Смарт-холдинг» Вадима Новинського (23,76%), які спільно керують компанією.

Нагадаємо, в квітні група «Метінвест» вирішила ліквідувати компанію «Ілліч-Сталь» в Маріуполі Донецької області.

Раніше на окупованому Донбасі зупинилися шахти Ахметова.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: