Добкін говорить, що вже зібрав «тривожну валізку»

Читать на русском
Депутат Михайло Добкін готовий до будь-якого рішення парламенту і вже приготував тривожну валізку з необхідними речами.

Депутат від «Опозиційного блоку» Михайло Добкін готовий до будь-якого рішення парламенту й уже приготував «тривожну валізку» з необхідними речами.

Про це Добкін повідомив у четвер, 13 липня, журналістам у кулуарах парламенту, передає «Слово і Діло» з посиланням на «Укрінформ».

Депутат повідомив, що готовий до будь-якого результату голосування за поданням Генпрокуратури, ще раз підкресливши, що сам має намір голосувати за зняття із себе недоторканності.

Епопея зі зняттям недоторканності з шести нардепів. Хто голосує, а хто шукає відмазки?У вівторок у Раді панував побожний хаос: депутати спробували зайнятися очищенням своїх лав і дати можливість прокуратурі зайнятися шістьма нардепами, обвинуваченими за різними статтями – від корупції до перевищення повноважень. Вийшло так собі. Але перші висновки ми встигли зробити.

На зауваження журналістів, що коаліція готова голосувати й за його арешт, та на запитання, чи взяв він із собою про всяк випадок речі, Добкін відповів: «Так, у мене в машині лежить тривожна валізка, тому що я вже знаю, що необхідно, щоб було із собою на перший час. Спортивний костюм, кросівки… Сухарі ви мені принесете».

Нагадаємо, 12 липня регламентний комітет визнав законним і мотивованим подання ГПУ на зняття недоторканності з Михайла Добкіна, проте з недоліками в частині обґрунтування.

Раніше генпрокурор Юрій Луценко заявив, що підготував усі матеріали на зняття недоторканності з Михайла Добкіна.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: