Чи пам'ятаєте Ви, що обіцяли політичні партії перед виборами? ТЕСТ

Читать на русском
Напередодні закриття шостої сесії Верховної Ради VIII скликання Слово і Діло ще раз пройшлося по передвиборчих програмах політичних партій і пропонує Вам порівняти те, з чим нинішні депутати йшли на вибори, і те, чим вони насправді займаються ось уже майже три роки.
Фото з відкритих джерел

Шоста сесія Верховної Ради VIII скликання добігає кінця. Депутати поки не змогли продовжити літню сесію а це означає велику ймовірність того, що в цю п'ятницю глава парламенту закриє засідання аж до вересня. Тим часом, уже за кілька місяців нинішньому скликанню Ради виповниться три роки. Чималий термін, для того, щоб встигнути виконати більшість передвиборних обіцянок... і цілком достатній для того, щоб ці обіцянки були благополучно забуті.

Названі найбільш та найменш відповідальні депутати парламентських фракцій«Слово і Діло» визначило, хто в парламентських фракціях подає приклад іншим депутатам, виконуючи обіцянки, а хто – пасе задніх.

Раніше «Слово і Діло» вже пропонувало своїм читачам перевірити, наскільки добре вони пам'ятають програми кандидатів у президенти, й дізнатися, чи того політика вони підтримали на президентських виборах. Також ми запропонували вгадати, кому належать ті чи інші електронні декларації.

Тепер настала черга Верховної Ради. Чи добре Ви пам'ятаєте, з якими гаслами та планами дій ішли на вибори депутати українського парламенту? Ми ще раз уважно вивчили передвиборні програмні пункти всіх партій, що потрапили в Раду (і тих, хто подолав прохідний бар'єр, і тих, хто представлений лише мажоритарниками) і переконані, що результати нашого аналізу зможуть Вас здивувати.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: