Кононенко впевнений, що Ryanair зайде в Україну

Читать на русском
За словами Кононенка, він знає позицію і міністра Володимира Омеляна, і директора Борисполя Рябікіна.

Заступник голови фракції БПП Ігор Кононенко переконує, що аеропорт «Бориспіль» і Мінінфраструктури зуміють домовитися з авіакомпанією Ryanair про початок польотів з України.

Про це він заявив у кулуарах Ради у вівторок, 11 липня, відповідаючи на запитання журналістів, передає «Слово і Діло» з посиланням на «Українську правду».

За словами Кононенка, він знає позицію і міністра Володимира Омеляна, і директора «Борисполя» Рябікіна.

«Я знаю їхні позиції. Зараз міністр і директор «Борисполя» обмінялися політичними заявами, але я думаю, що робота продовжиться», – сказав Кононенко.

Омелян знайшов винних у зриві переговорів з RyanairМіністр інфраструктури Володимир Омелян звинуватив авіакомпанію «Міжнародні авіалінії України» в зриві приходу в країну ірландської авіакомпанії Ryanair.

За його словами, президентська партія твердо переконана, що Україні потрібні лоукости.

«Нам принципово важливо, щоб лоукости заходили в країну. Щодо RyanAir, то там питання чисто математичне – є ймовірність збитків аеропорту в 2 мільярди гривень цього року, якщо він піде на умови компанії», – розповів Кононенко.

«Але я думаю, що згода буде. Можливо, за тиждень-два, можливо, за місяць, але ця компанія зайде в Україну», – додав він.

Як відомо, ірландська авіакомпанія-лоукостер Ryanair скасувала запланований вихід на український ринок.

Після цього Омелян заявив, що подасть на розгляд уряду питання про звільнення гендиректора аеропорту «Бориспіль» Павла Рябікіна.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: