Омелян ініціює звільнення гендиректора «Борисполя» Рябікіна

Читать на русском
Міністр інфраструктури Володимир Омелян подасть на розгляд уряду питання про звільнення гендиректора аеропорту Бориспіль Павла Рябікіна після скандалу зі скасуванням виходу на український ринок лоукостера Ryanair.

Міністр інфраструктури Володимир Омелян подасть на розгляд уряду питання про звільнення гендиректора аеропорту «Бориспіль» Павла Рябікіна після скандалу зі скасуванням виходу на український ринок лоукостера Ryanair.

Про це він заявив у коментарі «Українській правді», повідомляє «Слово і Діло».

«Завтра внесу на Кабмін подання про його звільнення», – відповів Омелян на запитання, чи ініціюватиме він зміну керівництва «Борисполя» через скасування виходу ірландського авіаперевізника на український ринок.

Нагадаємо, 10 липня лоукостер Ryanair офіційно скасував вихід на український ринок. У компанії заявили, що аеропорт «Бориспіль» став на бік авіакомпаній із високими тарифами й позбавив українських пасажирів доступу до дешевих авіаквитків.

Гендиректор аеропорту Павло Рябікін заявив, що перевізник висунув до аеропорту безпрецедентні вимоги, які нібито приведуть до збитків держпідприємства.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: