Компанія Григоришина вимикає електроенергію комунальним підприємствам Луганщини

Читать на русском
Компанія стверджує, що підприємства не сплачують не лише старі борги, але й за поточне споживання, через що зростає заборгованість ЛЕО.

ТОВ «Луганське енергетичне об'єднання», яке належить російському олігарху Костянтину Григоришину, попереджає про вимикання електроенергії кільком комунальним підприємствам Луганської області.

Про це повідомляє «Слово і Діло» з посиланням на прес-службу ЛЕО.

Так, 11 липня, заплановано вимкнення за борги електроенергії на об'єктах споживачів КП «Лисичанськтепломережа» (борг понад 33 млн грн), КП «Попаснянський районний водоканал» (борг майже 151 млн грн), КСП «Лисичанськводоканал» (борг понад 130 млн грн).

Компанія Януковича вимагає понад 600 мільйонів гривень від компанії ГригоришинаКонтрольована сином екс-президента Олександром Януковичем Донбасенерго через суд вимагає стягнути заборгованість в розмірі 618 мільйонів гривень з Луганського енергетичного об'єднання, що входить в холдинг бізнесмена Костянтина Григоришина.

Також упродовж тижня заплановано вимкнення КП ЛМР «Електроавтотранс» (борг 1,693 млн грн), ДП «Укршахтгідрозахист» (борг 514 тис. грн).

Компанія стверджує, що підприємства не сплачують не лише старі борги, але й за поточне споживання, через що зростає заборгованість ЛЕО перед ДП «Енергоринок», яка наразі становить понад 5,3 млрд грн.

Раніше повідомлялося, що компанія Григоришина вимикає електрику блокпостам і військовим частинам на Луганщині.

Раніше в ОБСЄ повідомили деталі припинення електропостачання на Донбасі.

Також відомо, що ОРДЛО заборгували майже чотири мільярди за світло.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: