Пєсков: Путін взяв до уваги заклик Трампа щодо України

Читать на русском
Президент РФ Володимир Путін «взяв до уваги» заклик президента США Дональда Трампа припинити дестабілізувати ситуацію в Україні.
фото: 24smi.org

Президент РФ Володимир Путін «взяв до уваги» заклик президента США Дональда Трампа припинити дестабілізувати ситуацію в Україні.

Про це заявив прес-секретар Путіна Дмитро Пєсков, повідомляє «Слово і Діло» з посиланням на УНІАН.

«Безумовно, про будь-які заяви пана Трампа, які він робив у Польщі, інших офіційних осіб із Вашингтона, ми докладно доповідали пану Путіну для його інформації під час підготовки до майбутньої двосторонньої зустрічі з Трампом», – відповів Пєсков на запитання, як Путін відреагував на виступ Трампа в Польщі із закликом до Росії припинити дестабілізувати Україну й підтримувати режими в Сирії та Ірані.

«Він (Путін – ред.) взяв до уваги», – зазначив прес-секретар російського президента.

На запитання журналістів, чи не зіпсують зустріч Путіна й Трампа заяви американського президента щодо дій РФ в Україні, Пєсков запропонував дочекатися підсумків зустрічі.

«Давайте дочекаємося підсумків зустрічі. Тоді буде зрозуміло. Давайте не будемо забігати наперед. Зустрічі ще не було», – сказав він.

При цьому Пєсков повідомив, що Путін і Трамп уже бачилися в Гамбурзі й встигли потиснути руки.

Нагадаємо, 6 липня під час виступу у Варшаві Трамп закликав РФ припинити дестабілізуючу активність в Україні та підтримку режимів Сирії та Ірану.

Того ж дня Трамп прибув до німецького Гамбурга на саміт «Великої двадцятки».

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: