Депутат Поляков відхрестився від обіцянки фінансувати уманських фермерів

Читать на русском
Народний депутат Максим Поляков провалив обіцянку щодо забезпечення фінансування дрібних фермерських господарств Уманського району Черкаської області.
Максим ПоляковФото: vch-uman.in.ua

Опальний народний депутат Максим Поляков зізнався, що не виконує обіцянку щодо забезпечення фінансування дрібних фермерських господарств в Уманському районі Черкаської області.

Її він дав ще 17 серпня 2016 року, нагадує «Слово і Діло».

«Ми хочемо відпрацювати в нашому Уманському районі (механізм – ред.) відродження малих сіл, які вимирають, створення робочих місць… Є в нас відомий такий мільярдер Василь Хмельницький, який родом із Ватутіного. Ми з ним готуємо наш план: йдеться і про децентралізацію, і про регіональний розвиток, а саме фінансування таких маленьких фермерств по Україні, але в першу чергу щодо Черкаської області, і я сподіваюсь, що ми запустимо такі невеличкі фермерські господарства в малих селах нашого району», – розповів тоді на зустрічі з виборцями Поляков.

Проте вже 30 червня 2017 року в листі-відповіді на інформаційний запит «Слова і Діла» Поляков заявив, що не здійснює фінансування фермерських господарств, а за більш детальною інформацією порадив звернутися до Черкаської обласної адміністрації або Уманської райради.

Виходячи з цієї відповіді «Слово і Діло» надає обіцянці статус «не виконано». Таким чином, у досьє Максима Полякова, який наразі перебуває під загрозою позбавлення депутатської недоторканності, з’явилася вже сьома невиконана обіцянка. В рейтингу відповідальності Верховної Ради він наразі на 48-му місці.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: