Обіцянка політика

Після початку повномасштабної війни, яку розв’язала рф проти України, моніторинг виконання обіцянок тимчасово зупинено

Поляков сприятиме створенню робочих місць в селах Уманського району за рахунок фінансування невеликих фермерських господарств

17 серпня 2016 року народний депутат України Максим Поляков пообіцяв, що буде сприяти створенню робочих місць в селах Уманського району Черкаської області. Депутат планує забезпечити фінансування невеликих фермерських господарств в малих селах (відео:03:30). «СЛОВО І ДІЛО» ЗВЕРТАЄ ВАШУ УВАГУ! Виконання цієї обіцянки не належить до компетенції народного депутата, однак її фіксація необхідна для зваженої характеристики поведінки персони у публічному просторі.
Не виконано
Сказано 17 серпня 2016 р.

Джерело

  • https://www.youtube.com/watch?v=FRw2k7fICYA&feature=youtu.be&app=desktop
  • http://vycherpno.ck.ua/silskogospodarski-virobniki-s-berestivets-zustrilisya-z-nardepom-ukrayini-maksimom-polyakovim/
  • Лист народного депутата Максима Полякова від 30 червня 2017 року

Результат

18 жовтня 2016 року народний депутат України Максим Поляков зустрівся з сільськогосподарськими виробниками села Берестівець. Зокрема, на зустрічі було визначено комунікаційний алгоритм процесу взаємодії влади та підприємців задля швидкого реагування та усунення проблем, з якими стикаються українські фермери.

В своєму листі від 30 червня 2017 року Поляков повідомив, що не здійснює фінансування фермерських господарств.

ВИСНОВОК: депутат не сприяв створенню робочих місць в селах Уманського району за рахунок залучення фінансування фермерських господарств.