Холодницький прокоментував засідання комітету ВР щодо зняття недоторканності з Довгого

Читать на русском
Засідання регламентного комітету Верховної Ради з розгляду подання Генпрокуратури про зняття недоторканності з депутата від групи Воля народу Олеся Довгого місцями нагадувало театральну виставу.
фото: скріншот

Засідання регламентного комітету Верховної Ради з розгляду подання Генпрокуратури про зняття недоторканності з депутата від групи «Воля народу» Олеся Довгого місцями нагадувало театральну виставу.

Про це в ефірі телеканалу «112 Україна» розповів керівник Спеціалізованої антикорупційної прокуратури Назар Холодницький, повідомляє «Слово і Діло».

«Ми бачили радше театральні виступи, особливо депутата Довгого: жестикуляція, наголоси. Чесно, подекуди трохи нагадувало театр. На жаль, прокуратура не може поводитися адекватно так само. Ми будемо поводитись, як того вимагає закон. Є регламент, є порядок виступу, є порядок доведення доказів. Інше питання в тому, що багато хто не хотів і досі не хоче чути юридичну сторону медалі, а все зводять до якоїсь політики, до емоцій, до якогось шоу», – зазначив він.

Нагадаємо, 4 липня регламентний комітет скерував спікеру ВР Андрію Парубію подання Генпрокуратури на притягнення до кримінальної відповідальності Олеся Довгого, який заявив, що задоволений таким рішенням комітету й проситиме депутатів проголосувати за зняття з нього недоторканності.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: