Посол ЄС розповів, хто протистоїть реформам в Україні

Читать на русском
Кожного разу, коли  ухвалюються реформаторські рішення, через кілька тижнів виникаэ спроба ці реформи вихолостити, заявив Мінгареллі.

Голова представництва Європейського Союзу в Україні Хьюг Мінгареллі стверджує, що в Україні існує група олігархів, які намагаються протистояти реформам.

Про це повідомляє Realist, передає «Слово і Діло».

«Влада олігархів не може бути сильнішою, ніж три роки тому, але тим не менше вони щодня протистоять процесу реформ. Вони намагаються його підірвати в усіх секторах. Кожного разу, коли ухвалюються реформаторські рішення, через кілька тижнів є спроба ці реформи вихолостити», – заявив Мінгареллі.

Вибори ще нескоро, є час на реформи – ПорошенкоПрезидент України Петро Порошенко заявив, що вибори в Україні ще нескоро, виборчий сезон почнеться в 2019 році.

Він також зауважив, що випадки протистояння змінам в Україні не поодинокі.

«Щодня ми бачимо боротьбу між реформаторами у владі, в громадянському суспільстві та тими, хто намагається будь-якими способами зберегти свій статус-кво. І ця боротьба ще не завершена», – сказав Мінгареллі.

За його словами, необхідно, щоб ті, «хто в минулому крав», були покарані судом, «щоб українське суспільство підтримало реформи й повірило в справедливість».

Також Мінгареллі закликав Україну призначити членів Рахункової палати якомога швидше.

Нагадаємо, раніше віце-прем'єр-міністр Володимир Кістіон відзвітував про реформу «Нафтогазу».

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: