Вибори ще нескоро, є час на реформи – Порошенко

Читать на русском
Президент України Петро Порошенко заявив, що вибори в Україні ще нескоро, виборчий сезон почнеться в 2019 році.

Президент України Петро Порошенко заявив, що вибори в Україні ще нескоро, виборчий сезон почнеться в 2019 році.

Про це заявив президент 30 червня під час засідання Асоціації міст України, повідомляє «Слово і Діло».

Петро ПорошенкоНародний депутат України
Порошенко обіцяє, що в найближчі чотири роки в Україні не буде позачергових виборівСказано 21 жовтня 2015 р.Статус обіцянки: Виконано

«Вибори, друзі, ще дуже нескоро. Підкреслюю, нескоро. Якщо хтось хоче запитати, коли вони будуть, - виборчий сезон почнеться в 2019 році, як за законодавством. Я навмисно відразу ж після обрання президентом оголосив дострокові парламентські вибори в 2014 році. Було обрано парламент, який разом зі мною зробив ці реформи, сформував уряд, який підтримує і президента, і децентралізацію. І в 2015 році було проведено чергові місцеві вибори. Для чого це було зроблено? Друзі, треба зупинити популізм і дати можливість країні 4 роки попрацювати без виборів, провести справжні реформи», - заявив Порошенко.

Раніше перший заступник голови Верховної Ради Ірина Геращенко висловила думку, що поки немає передумов для позачергових парламентських виборів.

А 17 березня 2016 року Порошенко заявив, що парламентська коаліція залишиться в повному складі, але так і не зміг виконати своєї обіцянки.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: