Добкін упевнений, що втратить недоторканність

Читать на русском
Депутат від Опозиційного блоку Михайло Добкін упевнений в тому, що питання про зняття з нього депутатської недоторканності буде винесене на голосування парламенту й схвалене депутатами.

Депутат від «Опозиційного блоку» Михайло Добкін упевнений в тому, що питання про зняття з нього депутатської недоторканності буде винесене на голосування парламенту й схвалене депутатами.

Про це він заявив у коментарі телеканалу «112 Україна», повідомляє «Слово і Діло».

За прогнозами нардепа, регламентний комітет розгляне подання Генпрокуратури 12 липня, а 13 липня подання про зняття недоторканності розглядатимуть у залі Верховної Ради.

Добкін пообіцяв, що не поїде з УкраїниСказано 29 червня 2017 р.Статус обіцянки: Архів

«Засідання комітету буде, напевно, в середу. У нас по середах короткий сесійний день, а потім засідання комітетів. А в четвер воно буде винесене на розгляд», – вважає Добкін.

Він зазначив, що готується захищатися й разом з адвокатами пише свої пояснення для членів комітету.

«Прийду озброєний до зубів, постараюся довести, що всі претензії з боку прокуратури не мають жодних підстав», – заявив Добкін.

Водночас депутат упевнений, що недоторканність із нього знімуть, і назвав подання ГПУ щодо нього та інших народних депутатів «грою із суспільством».

«Людей не будуть доводити до суду, а просто оберуть запобіжний захід, заарештують, а суспільству розкажуть, що людина за ґратами, значить, справедливість перемогла», – зазначив Добкін і додав, що в ГПУ вже є подання на його арешт.

Крім того, депутат висловив думку, що дії Генпрокуратури проти нього є «особистою помстою» Юрія Луценка, з яким він у «теплих відносинах» із часів президентства Віктора Ющенка.

Нагадаємо, 29 червня Луценко вніс до парламенту подання на зняття недоторканності з Добкіна, а 30 червня анонсував нові подання на нардепів восени.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: