Луценко обіцяє не зупинятися на Добкіні

Читать на русском
Генеральний прокурор Юрій Луценко анонсував нові подання до Верховної Ради на зняття недоторканності з депутатів восени.

Генеральний прокурор Юрій Луценко анонсував нові подання до Верховної Ради на зняття недоторканності з депутатів восени.

Про це Луценко написав у коментарях до запису на сторінці першого заступника голови Верховної Ради Ірини Геращенко, повідомляє «Слово і Діло».

Геращенко опублікувала в Facebook слова на підтримку подання ГПУ на зняття недоторканності з депутата ВР з фракції «Опозиційний блок» Михайла Добкіна.

У відповідь на повідомлення Луценко написав «інші восени».

Нагадаємо, сьогодні ГПУ передало до парламенту подання на позбавлення Добкіна недоторканності через підозри в перевищенні службових обов'язків та шахрайстві.

21 червня Генеральна прокуратура внесла до парламенту подання на позбавлення недоторканності п'яти депутатів - Євгенія Дейдея з фракції «Народний фронт» (його звинувачують у незаконному збагаченні на 6,1 млн грн); Олеся Довгого з фракції «БПП»; Андрія Лозового з фракції «Радикальна партія», а також Борислава Розенблата (БПП) і Максима Полякова («Народний фронт)».

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: