ГУР: російські військові та найманці на Донбасі відмовляються здавати документи

Читать на русском
Російські військові й бойовики з РФ на Донбасі відмовляються виконувати накази окупаційного командування здавати особисті документи.

Російські військові та бойовики з РФ на Донбасі відмовляються виконувати накази окупаційного командування здавати особисті документи.

Про це повідомляє «Слово і Діло» з посиланням на сторінку Головного управління розвідки Міноборони в Facebook.

За даними розвідки, заходи російського окупаційного командування з вилучення документів, що підтверджують громадянство РФ, викликали невдоволення російських військових і бойовиків на Донбасі.

«Зокрема, військовослужбовці РФ 9 окремого штурмового мотострілецького полку морської піхоти (Новоазовськ) 1 АК (Донецьк) ЗС РФ відмовились здавати особисті документи, про що командиром полку здійснена доповідь командувачу корпусу», – розповіли в ГУР.

Також, за даними розвідки, більшість цивільного населення на території ОРДЛО активно ухиляється від «призову» до частин окупаційних військ. Своєю чергою, російське командування через військкомати залякує місцевих жителів призовного віку оголошенням у розшук і позбавленням права виїзду за межі так званої «ДНР» за ухилення від «призову».

Нагадаємо, 30 червня в ГУР розповіли, що бойовики на Донбасі зазнають втрат через дурість своїх командирів.

Раніше Президент Петро Порошенко надав загиблому в Києві під час вибуху автівки полковнику ГУР Максиму Шаповалу звання генерал-майора посмертно.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: