Стало відомо, коли генсек НАТО відвідає Україну

Читать на русском
Парубій розповів, що в парламенті відбудеться захід, під час якого обговорюватиметься основа співробітництва України і НАТО.

Генеральний секретар НАТО Єнс Столтенберг відвідає Київ із делегацією 10 липня.

Про це повідомив голова українського парламенту Андрій Парубій під час спільної прес-конференції з головою Парламентської асамблеї НАТО Паоло Аллі 3 липня, передає «Слово і Діло».

Як проголосували б українці на референдумі щодо членства в НАТО?Згідно з даними станом на червень 2017 року, майже 56 відсотків українців підтримали б вступ до Північноатлантичного альянсу.

«Уже за тиждень, 10 липня, до Києва з делегацією прибуде генсек НАТО Столтенберг. У нас передбачена зустріч із ним, на якій ми теж будемо говорити про перспективи членства України в НАТО», – анонсував Парубій.

Він додав, що в парламенті відбудеться захід, під час якого обговорюватиметься основа співробітництва України й НАТО.

«Я переконаний, активізація наших відносин між Україною і Північноатлантичним альянсом є взаємовигідною як для України, так і для НАТО. Я впевнений, що Україна продемонструвала себе як дуже надійний і дуже відповідальний союзник. Я впевнений, що наша співпраця в підсумку призведе до рішення, яке було відзначено на саміті НАТО про те, що Україна буде членом НАТО», – підкреслив спікер парламенту.

Відзначимо, що 20 червня Столтенберг заявив про завершення перекидання військ на Схід.

15 травня 2015 року Парубій запевнив, що Україна стане членом НАТО.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: