Недобір у столичній Нацполіціі становить понад 17%

Читать на русском
У другому півріччі збираються провести конкурс, в ході якого будуть шукати нових поліцейських і дільничних офіцерів.

Сьогодні недобір в столичній Нацполіціі становить понад 17% або майже 1,5 тис. співробітників. Для того, щоб змінити ситуацію в другому півріччі збираються провести конкурс, в ході якого будуть шукати нових поліцейських і дільничних офіцерів.

Про це повідомив заступник начальника Департаменту кадрового забезпечення Нацполіціі Сергій Шумило, передає «Слово і Діло».

Столичні поліцейські змусили чоловіка зняти футболку з радянською символікою«Найдивовижніше, що футболку я купив на Андріївському Узвозі ... Продавати заборонені символіки у нас можна, а носити на собі НІ!!!!», - написав Дульський.

«Чисельність співробітників ГУ Нацполіціі Києва становить понад 8 тис. співробітників, некомплект складає 17,3%», - зазначив Шумило.

Він додав, що в поточному році штатна чисельність Нацполіціі була скорочена на 138 осіб.

«Скорочення чисельності в повному обсязі було використано для посилення територіального підрозділу в Києві Департаменту патрульної поліції», - сказав він.

У другому півріччі 2017 року Нацполіціі планують оголосити конкурс на заміщення вакантних посад поліцейських і дільничних офіцерів поліції.

Раніше повідомлялося, що недобір в патрульній поліції Києва сьогодні становить близько 20%. Його збираються усунути за допомогою нового набору. А зацікавити хочуть потенційних патрульних можливістю працювати в нових підрозділах патрульної поліції

У серпні минулого року повідомлялося, що недобір поліцейських в Києві становить 1600 осіб з 9 тисяч.

Раніше, в Нацполіціі заявили про кардинальні зміни системи навчання поліцейських.   Нагадаємо, в кіберполіції назвали число звернень за допомогою через атаки вірусу.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: