Обіцянка політика

Після початку повномасштабної війни, яку розв’язала рф проти України, моніторинг виконання обіцянок тимчасово зупинено

Аваков обіцяє, що система підготовки кадрів Нацполіції буде змінюватися

15 червня 2017 року міністр внутрішніх справ Арсен Аваков пообіцяв, що система підготовки кадрів Нацполіції буде змінюватися. «Радянська система підготовки кадрів нам не підходить. Радянська система підготовки кадрів буде змінюватися», – заявив Аваков (відео 1:33).
Архів
Сказано 15 червня 2017 р.

Джерело

  • https://www.youtube.com/watch?v=dbbJQLFBdrI
  • Лист Нацполіції від 20 березня 2018 року

Результат

Відповідно до листа Міністерства внутрішніх справ України від 10 травня 2018 року, наказом МВС від 25 листопада 2016 року № 1252 затверджено Концепцію реформування освіти в Міністерстві внутрішніх справ. Відповідно до абзацу 2 розділу V Концепції «Очікувані результати реалізації Концепції», результатом реалізації Концепції, серед всього іншого, передбачено: оптимізацію мережі навчальних закладів у МВС та підвищення ефективності управління системою підготовки кадрів; запровадження трирівневої моделі підготовки кадрів. Відповідно до розділу III Концепції «Мета, завдання та принципи реформування освіти» Концепція перебуває на третьому етапі реалізації – внесення необхідного коригування (2-й квартал 2018 року).

Враховуючи те, що зміну системи підготовки кадрів було розпочато до заяви міністра, тому заяві було надано значення анонсу та перенесено до розділу «архів».