Столичні поліцейські змусили чоловіка зняти футболку з радянською символікою

Читать на русском
Найдивовижніше, що футболку я купив на Андріївському Узвозі ... Продавати заборонені символіки у нас можна, а носити на собі НІ - написав Дульський.

В районі київського парку Слави правоохоронці змусили чоловіка зняти футболку з написом «СССР» і знаком серпа та молота.

Випадок трапився в районі парку Слави у Києві, інформує «Слово і Діло» з посиланням на УП.

Декомунізація: чи вдалося демонтувати «совок» у свідомості українців?Політичний експерт проаналізував процес декомунізації та розповів, чи допоможе це суспільству позбавитися радянського ідеологічного минулого.

В той час, як киянин Дмитро Дульський ішов до свого офісу на вулицю Лаврську, у парку проходила акція пам'яті жертв Другої світової війни. Цього дня у 1941 році гітлерівська Німеччина напала на Радянський Союз.

Дмитра зупинили правоохоронці, які стежили за порядком. Вони сказали чоловікові, що він носить заборонену символіку, і попросили одягнути футболку навиворіт.

Коли Дмитро відмовився, футболку попросили зняти. В офісі чоловік знайшов запасний одяг і перевдягнувся.

Найдивовижніше, що футболку я купив на Андріївському Узвозі ... Продавати заборонені символіки у нас можна, а носити на собі НІ - написав Дульський.

«Найдивовижніше, що футболку я купив на Андріївському Узвозі ... Продавати заборонені символіки у нас можна, а носити на собі НІ!!!!», - написав Дульський у себе на Фейсбуці.

Нагадаємо, Верховна Рада 9 квітня 2015 року ухвалила закон «Про засудження комуністичного та націонал-соціалістичного (нацистського) тоталітарних режимів в Україні і заборону пропаганди їх символіки». У травні 2017 року Рада запровадила штрафи за носіння георгіївської стрічки.

Також зазначимо, колишній капітан збірної України з футболу Анатолій Тимощук з георгіївською стрічкою в руках взяв участь у заходах в річницю 9 травня в російському Санкт-Петербурзі.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: