У НАТО схвильовані збільшенням військової присутності Росії

Читать на русском
Голова військового комітету НАТО генерал Петро Павло заявив, що в альянсі стурбовані збільшенням військової присутності Росії.

Голова військового комітету НАТО генерал Петро Павло заявив, що в альянсі стурбовані збільшенням військової присутності Росії.

Про це повідомляє «Слово і Діло», посилаючись на Politico.

Сила чи хитрість: чотири варіанти деокупації ДонбасуПісля закінчення АТО розпочнеться новий етап у спробі повернути тимчасово окуповані території Донбасу. Які можливі сценарії деокупації непідконтрольних територій Донецької та Луганської областей?

«Що стосується можливостей російської армії, немає ніяких сумнівів, що Росія розвиває свої можливості як в традиційній, так і в ядерній складовій. Що ж стосується навчань, у ВС Росії є здатність розгорнути війська на віддалених відстанях і ефективно використовувати їх на великій відстані від власної території», - сказав Павло.

Ірина ФрізНародний депутат України
Фріз запевнила, що подання заявки щодо членства у НАТО буде через РеферендумСказано 10 червня 2017 р.Статус обіцянки: Архів

При цьому він підкреслив, що в НАТО не знають точних намірів Москви, проте дії Росії змушують альянс турбуватися. Представник НАТО також додав, що спостерігає серйозну модернізацію російської армії.

Нагадаємо, президент Петро Порошенко повідомив, коли лідери уряду США і НАТО відвідають Україну.

А 19 червня НАТО провів навчання з відбиття нападу РФ на країни Балтії.

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: