Після візиту Порошенка до США в «ЛДНР» ходять чутки про наступ ЗСУ і НАТО – Тимчук

Читать на русском
Серед бойовиків терористичного угрупування «ЛНР» ходять чутки, що Збройні сили України скоро підуть в наступ за підтримки «найманців НАТО».
Дмитро Тимчук

Серед бойовиків терористичного угрупування «ЛНР» ходять чутки, що Збройні сили України скоро підуть в наступ за підтримки «найманців НАТО».

Про це в Facebook повідомив нардеп від «Народного фронту», координатор групи «Інформаційний опір» Дмитро Тимчук, передає «Слово і Діло».

Звільнення ОРДЛО: «здати» Крим, щоб повернути Донбас?Політичний експерт розповів, яка стратегія звільнення ОРДЛО стане найбільш вірогідною і прийнятною для України.

За словами нардепа, чутки з'явилися після візиту президента України Петра Порошенка в США та інформації про підготовку законопроекту про деокупацію і реінтеграцію територій Донбасу.

Петро ПорошенкоНародний депутат України
Порошенко обіцяє збільшити кількість контрольних пунктів в'їзду-виїзду на лінії розмежуванняСказано 15 березня 2017 р.Статус обіцянки: Не виконано

«Згідно з чутками, ЗСУ вже навели понтонні переправи через річку Сіверський Донець для бронетехніки і будуть наступати за підтримки «американської авіації». Командування «другого АК ЛНР», відзначаючи різке погіршення морально-психологічного стану особового складу, поставило задачу командирам і начальникам «припиняти чутки і боротися з негативними настроями». Цікаво, що в цих панічних чутках фігурує та ж сама інформація, яку поширює в «ЛДНР» російська пропаганда», - зазначив Тимчук.

Відзначимо, раніше Петро Порошенко повідомив, коли лідери уряду США відвідають Україну.

Нагадаємо, 3 червня 2016 року Тимчук пообіцяв оприлюднити дані про спонсорів терористів «ЛНР» і виконав свою обіцянку.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: