Стрілянина в Мукачеві. Суд звільнив підозрюваних

Читать на русском
Мукачівський міськрайонний суд зачитав вирок чотирьом бійцям Правого сектора, підозрюваним в резонансній стрілянині 11 липня 2015 на Закарпатті.

Мукачівський міськрайонний суд зачитав вирок чотирьом бійцям Правого сектора, підозрюваним в резонансній стрілянині 11 липня 2015 на Закарпатті.

Про це повідомляє Mukachevo.net в понеділок, 26 червня, передає «Слово і Діло».

«Протягом судового засідання стало відомо, що з добровольців зняли низку звинувачень, через відсутність доказів: бандитизм, погрози вбивством та блокування шляхів в епізоді АЗС», - пише видання.

Йдеться про Володимира Бурча, Сергія Деяка, Романа Мунчака і Радіона Горбенка, яких звинувачували в низці тяжких злочинів.

За іншими статтями їм присудили по 3 роки 9 місяців кожному, однак цей термін вони повністю відбули за так званим законом Савченко, коли день в ізоляторі зараховується за два дні в'язниці.

Вирок бійцям зачитували майже цілий день, починаючи з 10.00. Все сьогоднішнє засідання тривало більше семи годин. Рішення суду може бути оскаржено представниками державного обвинувачення.

Нагадаємо, 11 липня минулого року в Мукачеві сталася перестрілка за участю людей, близьких до народного депутата Михайла Ланьо, місцевих міліціонерів, а також членів Правого сектора. За різними даними, в результаті перестрілки загинули до 4-х осіб, до 14 були поранені.

Голова Закарпатської обласної державної адміністрації Геннадій Москаль заявив, що незаконно збройних формувань на Закарпатті більше немає.

Також Москаль просить міністра внутрішніх справ Арсена Авакова і керівника Національної поліції Сергія Князєва змінити керівництво патрульної поліції Мукачева та Ужгорода.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: