Порошенко заявив про швидке повернення окупованого Криму

Читать на русском
Президент України Петро Порошенко вважає, що незабаром український і кримськотатарський прапори будуть гордо розвиватися у вільному українському Криму.
Окупований Крим

Президент України Петро Порошенко вважає, що незабаром український і кримськотатарський прапори будуть гордо розвиватися у вільному українському Криму.

Про це він сказав з нагоди Дня кримськотатарського прапора 26 червня, передає Інтерфакс-Україна, пише «Слово і Діло».

Президент висловив упевненість в швидкому звільненні півострова та поверненні його до складу України.

«Загальна Батьківщина, загальна мета - повернення тимчасово анексованого ворогом Криму - ще більш ріднять українців і кримських татар. Незважаючи на труднощі, ми всі впевнені - незабаром наші прапори будуть гордо майоріти у вільному українському Криму», - заявив Порошенко.

Формат повернення Криму Україні доведеться продумувати без допомоги ЗаходуПолітичний експерт розповів про формат повернення Криму та Донбасу і зробиш припущення, яких результатів варто очікувати за підсумками дипломатичних зустрічей президента України в ЄС та США.

«Кримськотатарський прапор став невід'ємним символом єдності, наступності поколінь і багатовікової боротьби кримських татар за свою свободу. У поєднанні синіх і золотистих кольорів цього прапора, так само, як в синьо-жовтих кольорах державного прапора України, - життєва сила і мрія про мирне, вільне і багате майбутнє», - підкреслив глава держави.

Нагадаємо, Україна направила ноту Москві через візит Путіна в окупований Крим.

А глава Нацгвардії розповів про 10-річну підготовку Росії до окупації Криму.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: