У Львівській області через крадіжку електрокабелів стався збій руху поїздів

Читать на русском
У Львівській області через крадіжки електрокабелів на залізниці на кілька годин затримують рух поїздів.

У Львівській області через крадіжки електрокабелів на залізниці на кілька годин затримують рух поїздів.

Про це повідомили в Департаменті цивільного захисту Львівської ОДА, передає «Слово і Діло».

«Вікно в Європу»: залізничні рейси з України до Європи в 2017 роціУ зв‘язку зі спрощенням візового режиму з Європою «Слово і Діло» підготувало інфографіку про те, в які міста країн ЄС «Укрзалізниця» запустила або планує розпочати залізничні рейси.

Згідно з інформацією, вранці 24 червня машиніст електропоїзда «Самбір-Стрий» біля села Кульчиці Самбірського району виявив відсутність близько 400 метрів електрокабелю.

За повідомленням департаменту, затримка руху залізничного транспорту на даній ділянці залізниці становила понад дві години. При цьому, як повідомили у відділі комунікацій поліції Львівської області, через крадіжку мідного дроту з повітряної лінії швидкісний потяг «Інтерсіті +» простояв майже дві години.

Як наголошується в повідомленні, 22 червня о 6.30 надійшло повідомлення, що на залізничній станції «Гаї Верхні» виявлено крадіжку мідного дроту, внаслідок чого на 115 хвилин було затримано рух швидкісного поїзда «Інтерсіті +» «Трускавець - Київ-Дарниця». Як з'ясували правоохоронці, всього з повітряної лінії викрали 90 метрів контактного мідного дроту.

Відкрито кримінальне провадження за ч.1 ст.185 Кримінального кодексу України (крадіжка). Санкцією статті передбачено покарання аж до позбавлення волі на строк до трьох років.

Раніше міністр інфраструктури Володимир Омелян обіцяв запустити «поїзд п'яти столиць» країнами Європи.

Також відзначимо, що міністр розкритикував запуск ЖД сполучення Львів-Варна.

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: