Сили АТО готові до «хлібного перемир'я» – Міноборони

Читать на русском
Ми готові до режиму перемир'я. Ми його будемо дотримуватися. Однак ми будемо адекватно реагувати на дії противника - Мотузяник.

Сили АТО готові до припинення вогню з 24 червня.

Про це повідомив спікер Міноборони з питань АТО Олександр Мотузяник, передає «Слово і Діло».

Олег ЛяшкоГолова "Радикальної партії Олега Ляшка"
Ляшко заявив, що «радикали» доб'ються перегляду угоди про ЗВТ з ЄС, якщо цього не зробить владаСказано 5 травня 2017 р.Статус обіцянки: Не виконано

«Ми готові до режиму перемир'я. Ми його будемо дотримуватися. Однак ми будемо адекватно реагувати на дії противника», - сказав Мотузяник.

При цьому він підкреслив, що Україна завжди виконує Мінські угоди, зокрема, кожна домовленість про припинення вогню в зоні АТО українськими військовими дотримувалася неухильно.

Карта АТО: ситуація на сході України на 23 червняСитуація на сході країни станом на 00:00 23 червня 2017 року за даними РНБО України, прес-центру АТО, Міноборони, журналістів і волонтерів.

«Ми відкриваємо вогонь лише в разі реальної загрози життю наших військових на Донбасі», - додав спікер.

Нагадаємо, 21 червня Тристороння контактна група по врегулюванню ситуації на Донбасі підтримала дотримання режиму тиші на час збирання врожаю, починаючи з 24 червня по 31 серпня.

Нагадаємо, що депутати Європейського парламенту Фотига і Петрас Астрявічус, а також посли Португалії, Хорватії та Словенії в Україні 23 червня вирушили на Донбас.

Відзначимо, ВР просить Європарламент про додаткові преференції для українських товарів.

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: