Депутати Європарламенту сьогодні відвідають Донбас

Читать на русском
Депутати Європарламенту Петрас Аустревічус, Анна Фотига і представники дипломатичних місій разом з українськими парламентарями поїдуть на схід України.

Депутати Європейського парламенту Фотига і Петрас Астрявічус, а також посли Португалії, Хорватії та Словенії в Україні вирушили на Донбас.

Про це повідомила на своїй сторінці в Facebook перший заступник голови Верховної Ради Ірина Геращенко, передає «Слово і Діло».

Звільнення ОРДЛО: «здати» Крим, щоб повернути Донбас?Політичний експерт розповів, яка стратегія звільнення ОРДЛО стане найбільш вірогідною і прийнятною для України.

«Депутати Європарламенту Фотига і Петрас Астрявічус, який очолює неформальну групу дружби Україна-ЄС в ЕП, разом з послами Португалії, Хорватії та Словенії в Україні в звичайнісінькому купе поїзда прямують на Донбас. Їх супроводжує Марія Іонова, а я вже наздоганяю цю чудову делегацію», - написала Геращенко.

За її словами, сьогодні делегація із євродепутатами матиме на Донбасі насичену програму, зокрема візит до Авдіївки.

«Сьогодні маємо насичену програму, візит до Авдіївки, яка щоденно страждає від обстрілів, ознайомлення з безпековою, гуманітарною і екологічною ситуацією в зоні конфлікту, інспірованого РФ», - повідомила заступник голови ВР.

Нагадаємо, наступного тижня відбудуться переговори президентів у «нормандському форматі».

Раніше ТКГ в Мінську підтримала «хлібне перемир'я» на Донбасі.

Нагадаємо, ВР просить Європарламент про додаткові преференції для українських товарів.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: