В Україні хочуть відтермінувати відключення аналогового ТБ

Читать на русском
НКРЗІ схвалила проект постанови Кабінету міністрів щодо продовження використання технології аналогового ефірного телебачення до 30 липня 2018 року.

У Національної комісії з держрегулювання у сфері зв'язку та інформатизації схвалили проект постанови Кабміну про продовження використання технології аналогового ефірного телебачення до 30 липня 2018 року.

Про це йдеться на сайті НКРЗІ, передає «Слово і Діло».

Комісія погодила проект без зауважень.

Верховна Рада ухвалила закон про українськомовні квоти на телебаченніВерховна Рада підтримала введення квот на український контент на телевізійних каналах на рівні 75%.

«Запропоновані зміни стосуються питань продовження до 30 червня 2018 року використання радіотехнології аналогового телебачення в Україні», – повідомили в НКРЗІ.

Як повідомлялося раніше, використання аналогової технології телерадіомовлення в Україні планували припинити 30 червня 2017 року. До цього відключити аналогове ТБ хотіли ще в 2015 році.

Нагадаємо, Петро Порошенко вказав олігархам на низьку частку української мови на телебаченні.

Крім того, політичний аналітик розповів «Слову і Ділу» про запровадження мовних квот на телебаченні і назвав причини прихованої небезпеки таких рішень.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: