«Антонов» уклав контракт із великою логістичною компанією з Франції

Читать на русском
Держпідприємство Антонов під час авіасалону Ле Бурже уклало угоду з однією з найбільших логістичних компаній Франції.
Ан-132

Держпідприємство «Антонов» під час проведення авіасалону в Ле Бурже уклало угоду з однією з найбільших логістичних компаній Франції.

Про це повідомляє «Слово і Діло», з посиланням на «5 канал».

«Авіалінії Антонова» стали офіційним перевізником НАТО та СШАAntonov Airlines отримали підтримку США та НАТО, які вирішили перевести всі свої контракти на оренду українській стороні, відмовившись від послуг російської компанії «Волга-Дніпро».

За домовленістю, французька компанія на рік зафрахтує літаки «Руслан» «Авіаліній Антонова» для надгабаритних перевезень.

«Основний контракт – це перевезення супутників, додатково – перевезення інших вантажів», – зазначив віце-президент «Антонова» Олег Орлов, не уточнивши, про яку саме компанію йдеться.

Сума контракту також поки не розголошується. Разом з тим, в українському держпідприємстві відзначили, що ця угода особливо цінна тому, що «Авіалінії Антонова» тепер працюють на ринку самостійно, припинивши співпрацю з російською компанією «Волга-Дніпро».

«Не дивлячись на те, що з'явилася дуже жорстка конкуренція через те, що ми тепер працюємо окремо, ми зі своїм флотом у сім літаків не поступаємося «Волзі-Дніпро», яка має 12 літаків», – розповів директор авіатранспортного підрозділу ДП «Антонов» Михайло Харченко.

В Ле Бурже демонстраційний літак Ан-132 за три дні авіасалону здійснив два демонстраційних польоти.

Відзначимо, раніше повідомлялося, що російський суд зобов'язав український авіаконцерн «Антонов» виплатити неустойку.

А 16 червня стало відомо, що Україна планує експортувати літаки «Антонов» до Казахстану.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: