Мосійчук поскаржився, що в офіс партії Ляшка хочуть потрапити невідомі люди

Читать на русском
В офіс Радикальної партії в Києві 21 червня намагаються потрапити близько 20-30 людей без розпізнавальних знаків, вони наказали всім залишити приміщення.
Ігор Мосійчук

В офіс Радикальної партії в Києві 21 червня намагаються потрапити близько 20-30 людей без розпізнавальних знаків, вони наказали всім залишити приміщення.

Про це повідомив нардеп від радикальної партії Ігор Мосійчук, передає «Слово і Діло», посилаючись на 112 Україна.

«Радикальний мільйонер»: чому антикорупційні органи взялися саме за ЛяшкаПолітолог пояснив, чому антикорупційні органи взялися саме за розслідування проти Олега Ляшка, та які перспективи справи.

«Зараз туди поїхали мої помічники, з депутатами я також зв'язуюся. Хто, що, чому, це центр Києва, це Кловський узвіз, 7, приміщення під охороною, що взагалі відбувається - незрозуміло. Наскільки стверджують, це не силовики, тому що вони відмовляються представлятися і ніяких розпізнавальних знаків у них немає», - сказав Мосійчук.

За його словами, зараз туди викликають Нацполіцію. «Якби показали посвідчення, було б зрозуміло, їхали б адвокати. А так я не знаю, кому туди треба їхати», - додав нардеп.

У відповідь на питання, про яку кількість осіб йдеться, він сказав: «Кажуть дівчата, їх там 20-30 чоловік», - і додав, що раніше загроз не було.

«Наказують всім залишити приміщення. Можливо, це рейдерське захоплення», - зазначив Мосійчук.

У свою чергу, в САП і НАБУ повідомили, що не давали розпоряджень про проникнення в офіс Радикальної партії.

Нагадаємо, 15 травня 2017 року Мосійчук заявив, що «радикали» планують ініціювати створення парламентської тимчасової слідчої комісії для з'ясування обставин фінансування телеканалу «Інтер» Російською Федерацією і виконав свою обіцянку.

Раніше повідомлялося, що незважаючи на обіцянку Мосійчука, міністр, який пропонував приймати в Україні мігрантів, до сих пір працює.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: