МВФ назвав вимоги з приводу пенсійної реформи в Україні

Читать на русском
Сторони обговорили стан впровадження структурних реформ в Україні, а також реалізацію майбутніх заходів в цьому питанні.

Президент України Петро Порошенко провів зустріч з директором-розпорядником МВФ Крістін Лагард.

Про це повідомляє прес-центр Адміністрації глави держави, передає «Слово і Діло».

Немає голосів: яку відмовку придумають для МВФ і хто заблокує пенсійну реформуПолітичний експерт розповіла, чи зможуть за тиждень ухвалити проект пенсійної реформи і хто блокуватиме процес.

Відзначається, що сторони обговорили стан впровадження структурних реформ в Україні, а також реалізацію майбутніх заходів в цьому питанні.

Зокрема, Порошенко розповів про результати обговорення українським Нацрадою реформ проекту пенсійної реформи.

«Директор-розпорядник МВФ наголосила на важливості проведення збалансованої пенсійної реформи, яка буде відповідати інтересам держави і громадян України і гарантувати справедливі високі стандарти соціального забезпечення», - відзначили в Адміністрації.

Під час зустрічі також торкнулися питання з приводу перспектив проведення приватизації в державі, належного функціонування банківської системи, реформування сфери державних фінансів і продовження боротьби з корупцією.

Нагадаємо, вчора Порошенко зустрівся з Трампом. Президент США запевнив главу української держави в «тверду підтримку України» в політичній і економічній сферах.

Раніше Володимир Гройсман розповів, як пенсійна реформа підвищить пенсії.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: