Трамп запевнив Порошенка в «тверду підтримку України» в політичній та економічній сферах

Читать на русском
Сполучені Штати продовжать підтримувати Україну в питаннях суверенітету, територіальної цілісності, а також у проведенні реформ.
Дональд Трамп і Петро ПорошенкоФото з відкритих джерел

Президент США Дональд Трамп запевнив свого українського колегу Петра Порошенка в тому, що Вашингтон буде твердо підтримувати Київ у питаннях територіальної цілісності, а також в реалізації реформ в країні.

Про це за підсумками зустрічі з главою Білого Дому заявив Петро Порошенко, пише «Слово і Діло» з посиланням на «Інтерфакс-Україна».

Порошенко: Трамп доручив розширити військово-технічну співпрацю з УкраїноюПрезидент Сполучених Штатів Дональд Трамп дав доручення розширити військово-технічну співпрацю між Україною і США.

«Відбулася повноцінна, детальна зустріч з президентом США Дональдом Трампом. Ми отримали тверду підтримку з боку США, підтримку і щодо суверенітету, територіальної цілісності, незалежності нашої держави», – повідомив він.

Крім того, Порошенко заявив, що бачить в США надійного партнера України. «На сьогодні США приймають додаткові санкції практично кожен день, і я бачу позицію США як надійного стратегічного партнера України», – додав він.

Нагадаємо, раніше Глава держави провів коротку зустріч з віце-президентом США Майком Пенсом.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: