З Балчуном подовжили контракт до 2019 року

Читать на русском
Оскільки після завершення контракту з Войцехом Балчуном жодна зі сторін не поставила вимогу про їх припинення, дія контракту формально вважається продовженим до 5 червня 2019 року.

Контракт із очільником ПАТ «Укрзалізниці» Войцехом Балчуном продовжено до 5 червня 2019 року.

Про це повідомляє прес-служба «Укрзалізниці», передає «Слово і Діло».

Голова правління ПАТ «Укрзалізниця» призначається та звільняється з посади виключно урядом. Войцеха Балчуна було призначено головою «Укрзалізниці» розпорядженням Кабміну. За законодавством строк повноважень голови правління товариства становить 3 роки.

Омелян про Балчуна: рік його керівництва завдав великої шкоди «Укрзалізниці»За словами міністра, він не єдиний в уряді, кого не влаштовує стан компанії під керівництвом Войцеха Балчуна.

Оскільки після завершення контракту з Войцехом Балчуном від 6 червня 2016 року жодна зі сторін не вимагала їхнього припинення, дія контракту формально вважається продовженою до 5 червня 2019 року.

Зазначимо, за словами Балчуна, «Укрзалізниця» за п'ять місяців поточного року отримала 100 млн грн чистого прибутку.

Водночас, за даними Генпрокуратури, чиновники ПАТ «Укрзалізниця» завдали державі збитків у розмірі 10 млн доларів, здійснивши необґрунтований перегляд тарифів в інтересах російських гірничо-збагачувальних холдингів та експедиторських компаній.

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: