На Донбасі втрат у рядах ЗСУ немає, бойовики 12 разів відкривали вогонь по наших позиціях – штаб АТО

Читать на русском
На Донбасі в зоні проведення антитерористичної операції протягом дня, 21 червня, бойовики 12 разів відкривали вогонь по позиціях ЗСУ.

На Донбасі в зоні проведення антитерористичної операції протягом дня, 21 червня, бойовики 12 разів відкривали вогонь по позиціях ЗСУ.

Про це повідомляє прес-центр штабу АТО в Facebook, передає «Слово і Діло».

Карта АТО: ситуація на сході України на 21 червняСитуація на сході країни станом на 00:00 21 червня 2017 року за даними РНБО України, прес-центру АТО, Міноборони, журналістів і волонтерів.

На приморському напрямку противник використовував гранатомети і стрілецьку зброю різних калібрів. Бойові дії велися в районі Водяного, Гнутового, Талаківки, Мар'їнки і Красногорівки. Артилерію на цьому напрямку ворог не використовував.

Замість АТО – військова операція: що чекає на Донбас і на що розраховує РФВійськовий експерт поділився міркуваннями з приводу внесення законопроекту щодо силової реінтеграції Донбасу.

На донецькому напрямку окупанти з початку доби тільки один раз відкривали вогонь - поблизу Луганського, били в бік українських оборонних укріплень з автоматичних станкових гранатометів і великокаліберних кулеметів.

На луганському напрямку незаконні збройні формування обидва рази застосовували заборонену артилерію. Зокрема, відразу після півночі загарбники вчинили обстріл одного з наших опорних пунктів поблизу Кримського зі 152-мм артилерійських систем. А на світанку противник бив по позиціях сил АТО в районі Трьохізбенки з мінометів калібру 120 мм. Крім того, найманці відкривали вогонь з великокаліберних кулеметів неподалік урочища Шарів Кут, в Станично-Луганському районі.

Відзначається, що жоден військовослужбовець ЗС України в результаті бойових дій сьогодні не постраждав.

Раніше, президент Петро Порошенко озвучив кількість російських військових і бойовиків на окупованому Донбасі.

А на Донбасі було відновлено водопостачання Олександрівки.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: