Дружина зниклого в зоні АТО підполковника стверджує, що його кинули пораненим на полі бою

Читать на русском
Жінка розповіла, що за словами підлеглих 35-річного офіцера, які були з ним на завданні, Бойка було поранено в ногу та живіт.

Дружина підполковника Нацгвардії Олександра Бойка, який зник під час виконання бойового завдання на Луганщині, Світлана заявила, що її чоловіка кинули пораненим на полі бою.

Про це жінка розповіла в ефірі «Громадського радіо», передає «Слово і Діло».

«Він не зник, його залишили на полі бою тяжко пораненим», - сказала Світлана Бойко.

Жінка розповіла, що за словами підлеглих 35-річного офіцера, які були з ним на завданні, Бойка було поранено в ногу та живіт. Чи намагалися евакуювати підполковника з поля бою і чому це не вдалося, жінка не знає.

США розширили санкції проти РФ: до списку потрапив заступник міністраАмериканська влада ухвалила рішення про розширення санкцій проти Росії за окупацію Криму і Донбасу.

Інформації про стан і місце перебування Бойка його дружина наразі немає.

«Я точно не знаю, де він, але я вірю і знаю, що він живий», - додала жінка.

Триває службове розслідування зникнення нацгвардійця.

Нагадаємо, під час виконання завдання в зоні АТО на Луганщині після бойового зіткнення зник офіцер Нацгвардії підполковник Олександр Бойко. Штаб АТО не підтвердив, що офіцер Нацгвардії Олександр Бойко потрапив у полон до терористів.

Також зазначимо, за словами депутатки Ірини Геращенко, кількість громадян, які перебувають у полоні на окупованій території, зростає, зараз у бойовиків перебуває 131 особа.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: