У чотирьох містах РФ ввели обов'язкову реєстрацію для іноземців протягом доби після прибуття

Читать на русском
Ця норма буде діяти в період з 1 червня по 12 липня 2017 року під час проведення Кубка конфедерацій- 2017.

РФ ввела обов'язкову норму постановки на облік іноземців, які прибувають на територію міст Казань, Москва, Санкт-Петербург, Сочі та ряду інших протягом однієї доби з моменту їх прибуття.

Про це повідомляє Департамент консульської служби Міністерства закордонних справ України, передає «Слово і Діло».

Держприкордонслужба назвала кількість росіян, яким «закрито» в'їзд до УкраїниУ 2016 році було заборонено в'їзд в Україну для 5,4 тисяч іноземців, з них понад 1,2 тисяч - громадяни Росії.

За інформацією, ця норма буде діяти в період з 1 червня по 12 липня 2017 року під час проведення Кубка конфедерацій- 2017.

Також ця норма буде діяти під час проведення в РФ чемпіонату світу з футболу 2018 року - з 25 травня по 25 липня 2018 року - в 10 містах РФ: Волгограді, Єкатеринбурзі, Казані, Калінінграді, Москві, Нижньому Новгороді, Ростові-на-Дону, Самарі, Санкт-Петербурзі, Саранську, Сочі.

«Таким чином, громадяни України, які планують поїздки в РФ в зазначений період ... повинні зареєструватися протягом однієї доби за місцем прибуття в відповідних територіальних органах Міністерства внутрішніх справ РФ», - йдеться в повідомленні Департаменту консульської служби МЗС на його сторінці в соцмережі Facebook.

Раніше повідомлялося, що в Україну не пустили 10 іноземців, які прямували на з'їзд байкерського клубу.

Нагадаємо, Держприкордонслужба не пропустила з Криму 15 іноземців.

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: