До України не пустили 10 іноземців, які прямували на з'їзд байкерського клубу

Читать на русском
В Україну не пустили 10 іноземців, які прямували на з'їзд байкерського клубу, серед них 8 громадян Росії.

До України не пустили 10 іноземних громадян, які прямували на з'їзд байкерського клубу «Hells Angels», відкриття якого призначене на 16 червня.

Про це повідомляє прес-служба Державної прикордонної служби України, передає «Слово і Діло».

У Києві на найближчі три дні посилили заходи безпекиУ неділю до охорони правопорядку залучать близько 5 тисяч поліцейських, в тому числі спецназ з регіонів, а також 1600 бійців Нацгвардії.

«В ході оформлення прикордонники не пропустили через кордон 10 іноземців, які прямували на зліт байкерського клубу. Один з них, громадянин Марокко, не мав відповідних документів для в'їзду в нашу країну, на іншого іноземця - громадянина Німеччини спрацювала база даних Інтерполу через проблеми з документами. Інші іноземці були громадянами Росії. Всі вони прилетіли до України трьома різними рейсами. Під час прикордонного контролю, проведеного спільно з іноземними експертами і представниками Укрбюро «Інтерпол», дані громадяни не підтвердили мету своєї поїздки, оскільки не заявляли про фактичну участь у з'їзді», - йдеться в повідомленні.

14 червня в Харківській області українські прикордонники не пустили в Україну 9 російських учасників та вболівальників чемпіонату з боксу, які порушили порядок в'їзду в окупований Крим.

Як відомо, 16 і 17 червня в Києві відбудеться щорічна світова зустріч байкерів і презентація діяльності клубу Hells Angels, а також заходи, присвячені третій річниці створення української філії міжнародного байкерського клубу.

Нагадаємо, в неділю, 18 червня в столиці відбудеться «Марш рівності», організований представниками ЛГБТ-спільноти.

Раніше повідомлялося, що прикордонники затримали жінку з Донбасу з «паспортом ДНР» на в'їзді з Криму.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: