У Києві на найближчі три дні посилили заходи безпеки

Читать на русском
У неділю до охорони правопорядку залучать близько 5 тисяч поліцейських, в тому числі спецназ з регіонів, а також 1600 бійців Нацгвардії.

У Києві в п'ятницю - неділю, 16 - 18 червня, посилять заходи безпеки і охорону громадського порядку у зв'язку з двома масовими заходами - світовий зустріччю байкерів і «Маршем рівності», організованому представниками ЛГБТ-спільноти.

Про це повідомляє прес-служба МВС України, передає «Слово і Діло».

ЛГБТ-прайд: ми можемо розуміти, але не приймаємо його до кінця – експертПолітичний експерт поділився міркуваннями щодо проведення Маршу рівності в неділю в Києві.

Так, 16 та 17 червня в Києві відбудеться щорічна світова зустріч байкерів і презентація діяльності клубу Hells Angels, а також заходи, присвячені третій річниці створення української філії міжнародного байкерського клубу. В рамках акції відбудеться мотопробіг, в якому візьмуть участь до 1500 мотоциклістів.

На час байкерського свята до охорони правопорядку залучать понад 5 тисяч співробітників поліції і військовослужбовців Національної гвардії України.

А вже в неділю, 18 червня з 10:00 до 13:00 в Києві запланований «Марш рівності», організатори якого заявили про 5 тисяч учасників. До охорони правопорядку залучать близько 5 тисяч поліцейських, в тому числі спецназ з регіонів, а також 1600 бійців Нацгвардії.

«Марш рівності» в Києві: реакція політиків, журналістів і пересічних українців12 травня в Києві пройшов так званий Марш рівності. Огляд реакції користувачів соціальних мереж.

«Будуть діяти чотири контрольно-пропускні пункти з металошукачами, на яких буде пропускний режим і превентивні поліцейські заходи. Зокрема, правоохоронці будуть вибірково перевіряти документи і вміст сумок учасників маршу», - повідомили в МВС.

Заходи безпеки також посилять і на станціях метрополітену в районі проведення маршу.

Раніше ЛГБТ-активісти анонсували марш на Хрещатику.

Як повідомлялося, цього року дистанція «Маршу рівності» буде збільшена вдвічі порівняно з минулим роком.

Нагадаємо, цими вихідними в Києві відбудеться парад трамваїв.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: