Прикордонники затримали судно, яке незаконно перевозило людей в окупований Крим

Читать на русском

Прикордонники разом з поліцією затримали в Одеській області судно Bospor під прапором Молдови, яке незаконно перевозило людей в окупований Росією Крим.
фото: ДПСУ

Прикордонники разом з поліцією затримали в Одеській області судно «Bospor» під прапором Молдови, яке незаконно перевозило людей в окупований Росією Крим.

Про це повідомляє «Слово і Діло» з посиланням на Державну прикордонну службу.

«Як з'ясували правоохоронці, протягом 2015-2017 років порушники, з використанням суден закордонного прямування, здійснювали незаконне переправлення моряків через закриті пункти пропуску на тимчасово окупованій території Автономної Республіки Крим», – розповіли в ДПСУ.

Також встановлено, що з 2015 року на арештованому судні перевезли до Криму з порушенням українського законодавства близько сотні жителів Одеської і Херсонської областей.

Попередня оцінка вартості арештованого майна становить 44,5 мільйона гривень.

Дії у кримінальному провадженні тривають.

Переправники людей до Криму зазнали краху та невдачіДержавна прикордонна служба України

Нагадаємо, 8 червня в результаті бойових дій на Донбасі загинув один український боєць, шестеро отримали поранення. Також травми отримали семеро прикордонників.

Раніше в ДПСУ відмовилися назвати прізвища громадян Російської Федерації, яким заборонили в'їжджати в Україну, пояснивши це законами України та обмеженим доступом до інформації.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: