Прикордонники затримали двох іноземців, що розшукуються Інтерполом

Читать на русском
Українські прикордонники затримали двох іноземців, які перебувають в міжнародному розшуку по лінії Інтерполу.

Українські прикордонники затримали двох іноземців, які перебувають в міжнародному розшуку по лінії Інтерполу.

Про це повідомляє «Слово і Діло» з посиланням на прес-центр ДПСУ.

Як зазначається, прикордонники львівського загону зупинили в аеропорту 49-річного громадянина Туреччини, який прибув в Україну авіарейсом Стамбул-Львів.

«Під час проходження паспортного контролю прикордонники встановили, що іноземець перебуває в міжнародному розшуку за шахрайство на території Німеччини. Затриманого встановленим порядком прикордонники передали представникам Національної поліції», - йдеться в повідомленні.

Також, за даними відомства, в аеропорту Бориспіль співробітники Окремого контрольно-пропускного пункту Київ затримали громадянина Німеччини, який знаходився в міжнародному розшуку.

«Іноземець слідував рейсом Бангкок-Київ. Під час заходів контролю прикордонники встановили, що чоловік 1971 року народження розшукується Інтерполом за вчинення злочину в Німеччині, пов'язаного з підробкою документів і шахрайством. Затриманого також передали представникам Нацполіціі», - доповіли в ДПСУ.

Крім того, автомобіль, який перебував у міжнародному розшуку, зупинили 7 травня прикордонники Чопського загону. Під час перевірки транспортного засобу Porsche 2010 року випуску, який прямував з України через пункт пропуску Тиса, відбулося спрацьовування бази даних Інтерполу. Під час з'ясування обставин було з'ясовано, що машину викрали на території Словаччини. Водія-словака і транспортний засіб передали в Нацполіцію.

Раніше прикордонники не пропустили в Україну вісьмох іноземців, які прямували до Одеси.

Як повідомлялося, українські прикордонники відмовили у праві перетинання кордону фотожурналісту російських інформагентств Russia Roday і «РІА Новини» Раміля Сітдікова.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: