Обіцяна Бондарем програма переозброєння та забезпечення ЗСУ так і лишилася на папері

Читать на русском
Бондар пообіцяв ініціювати законопроект, яким передбачено виділення 50 млрд грн на програму переозброєння і забезпечення армії у 5-річний термін.

Народний депутат України, голова політичної партії «Відродження» Віктор Бондар так і не ініціював обіцяний законопроект щодо програми переозброєння та забезпечення армії.

Зробити це він зобов'язався у своїй передвиборчій програмі 2014 року, передає «Слово і Діло».

Будучи кандидатом у депутати від політичної партії «Відродження», Бондар пообіцяв ініціювати законопроект, яким передбачено виділення 50 млрд грн на програму переозброєння і забезпечення армії у 5-річний термін та забезпечити законодавчо фінансування ЗСУ на рівні 5% ВВП.

Також Бондар не підтримав ухвалення держбюджетів на 2015 та 2016 рік, якими передбачене значне зростання фінансування Збройних Сил України. Зокрема, у бюджеті на 2016 рік передбачалося збільшення видатків на фінансування армії до 100 млрд грн проти 90 млрд у 2015 році.

Лише на третьому році депутатської каденції Бондар підтримав збільшення фінансування армії, проголосувавши за проект бюджету на 2017 рік, яким передбачене фінансування ЗСУ та органів національної безпеки та правоохоронних органів на рівні 5% ВВП.

Проте станом на 13 червня 2017 року нардеп так і не ініціював власний обіцяний законопроект стосовно переозброєння українських збройних сил.

Раніше «Слово і Діло» з'ясувало, що народний депутат Бондар займається енергомодернізацією країни лише на папері. Також він, усупереч власній обіцянці, підтримав збільшення зарплат для депутатів Верховної Ради.

Зазначимо, що в активі Бондаря - лише 7% виконаних обіцянок.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: