Жеваго проігнорував усі закони щодо обіцяного переозброєння армії

Читать на русском
Народний депутат не лише не зареєстрував жодного з обіцяних законопроектів щодо реформування й переозброєння армії, але й не проголосував за уже існуючі.
Костянтин ЖевагоФото з відкритих джерел

Позафракційний народний депутат Костянтин Жеваго не проголосував за жоден ухвалений Верховною Радою законопроект, що передбачав реформування й підвищення рівня матеріального забезпечення Збройних сил.

Це констатує «Слово і Діло», перевіривши, як нардеп виконує свою програмну обіцянку щодо реформування й переозброєння армії, яку він дав напередодні парламентських виборів 2014 року.

Своїм виборцям, жителям мажоритарного округу №150 із центром у Горішніх Плавнях (Комсомольську) Полтавської області, Жеваго пообіцяв «здійснити реформування та переозброєння української армії відповідно до сучасних стандартів».

Проте за жоден з ухвалених парламентом законопроектів, що хоч якось стосувалися суті питання, Жеваго не проголосував. Наприклад, проект Бюджету на 2016 рік, де передбачалося суттєве підвищення матеріального забезпечення військових, депутат не підтримав, бо його того дня не було в Раді, а Бюджет-2017, за яким реформування оборонних структур має продовжитися, Жеваго просто проігнорував.

Отже, ще одна його обіцянка отримує статус «не виконано». Наразі таких у нардепа вже 18. Жителям Горішніх Плавнів варто було б замислитися над своїм вибором, адже за два роки їхній мажоритарник не виконав жодної обіцянки.

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: