У Маріуполі сьогодні святкують День визволення

Читать на русском
В програмі свят мешканців та гостей міста чекають парад та фестиваль військових оркестрів, маса розваг та виступ зірки української естради Світлани Тарабарової.

Сьогодні, 13 червня, Маріуполь святкує третю річницю визволення від незаконних збройних формувань.

Про це повідомляє «Слово і Діло» з посиланням на Маріупольську міську раду.

«Маріуполь з розмахом відсвяткує День визволення від незаконних збройних формувань - 13 червня маріупольців та гостей міста запрошують взяти участь у святкуванні», - йдеться у повідомленні.

Зазначено, що в програмі свят мешканців та гостей міста чекають парад та фестиваль військових оркестрів, маса розваг та виступ зірки української естради Світлани Тарабарової.

Більша частина свят проходитиме на Театральній площі міста, початок святкування – о 17.00, додали в міськраді.

Два роки на посаді губернатора Донецької області: скільки обіцянок виконав Жебрівський?Минуло два роки, як Павло Жебрівський очолив Донецьку військово-цивільну обласну адміністрацію: «Слово і Діло» підрахувало, скільки своїх обіцянок він виконав за цей час.

Нагадаємо, 9 червня внаслідок артилерійського обстрілу з боку сепаратистів по позиціях прикордонників Донецького прикордонного загону, що дислокується в селищі Сартана під Маріуполем, були контужені вісім прикордонників.

Делегація представників аналітичних і політологічних центрів США відвідала з візитом прифронтові селища Донеччини.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: